Wissen  Wissen

Kleding

Kleding voor hengelsport

Wanneer u actief bent of gaat worden in de hengelsport is speciale kleding voor het vissen aan te raden. In deze webshop van Eurotackle vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor allerlei soorten hengelsport. Of u nu gaat zeevissen, karpervissen of zeevisvissen, wij hebben de juiste kleding in de webshop. Van warmtepakken tot aan laarzen, wij hebben de juiste uitrusting voor u. Bij kleding voor het vissen gaat het vooral om comfort en gemak. Belangrijk bij deze kleding is dat ze compleet waterdicht zijn. De kleding is vaak afgestemd op de natuurlijke omgeving van viswateren in Nederland.

De kleding uit onze webshop

De kleding uit onze webshop is van hoge kwaliteit en van toonaangevende merken zoals Prologic en Fox. Om hengelsport op de juiste wijze te kunnen uitoefenen, zodat u er ook plezier in blijft houden, is de juiste kleding dus van groot belang. Wij bieden hier onder meer warmtepakken, regenpakken, handschoenen, laarzen, broeken, caps en mutsen en nog veel meer aan.

Eurotackle

Eurotackle staat bekend om haar kleding en artikelen voor de hengelsport. Wij beschikken over twee winkels in Limburg, in Roermond en Venlo.