Wissen  Wissen

Feedertoppen

TOON PER PAGINA 
TOON PER PAGINA 

De veelvoorkomende witvis

Witvis komt in grote getale voor in Nederlandse wateren. Witvis is een verzamelnaam voor diverse soorten vissen, zoals de voorn en brasem en nog enkele andere vissen. Er zijn vele accessoires en producten beschikbaar. Deze vindt u allemaal in de webshop van Eurotackle. Hier vindt u een compleet overzicht van alles wat u nodig heeft om te vissen op een witvis. Van zitmanden tot aan haken, hier vindt u het allemaal.

Verschillende producten voor vissen op de witvis

Bij Eurotackle vindt u vrijwel alle producten en accessoires die u nodig heeft om op de witvis te kunnen vissen. Er zijn ook diverse methodes om een witvis mee te vangen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een vaste hengel. Deze is uitstekend geschikt om de basis van het witvis vissen onder de knie te krijgen. Daarnaast bieden wij diverse producten aan, waaronder dobbers, molens, hengels, aas, haken, lijnen, feedertoppen, leefnetten, lokvoer en nog veel meer!

Online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar witvis producten, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen vanuit deze webshop. Vrijwel alles kunt u hier vinden. Door onze lage prijzen zijn deze producten voor vrijwel iedereen te betalen. U kunt ook eens in onze hengelsportwinkels in Roermond of Venlo langskomen.