Goo June Launch Pre-Order Deal

Pre-Order! Eind Juni
Goo ,KGOO39-43-44,134271/0
  • Voor 14.00 uur besteld, direct verstuurd
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending boven de €50.
€ 52,99
Aantal

Goo Jungle Juice Supreme

Goo heeft de laatste tien jaar niet overdreven veel Goo's met een citrussmaak gemaakt, aangezien ze de Pineapple Goo's al in het assortiment hebben vanaf de allereerste lancering van de serie met een geweldig succes van de Pineapple supreme, heeft Goo geprobeerd de lat hoger te leggen met iets dat net zo speciaal is. Na veel vallen en opstaan. Nu de nieuwe Jungle Juice Supreme! Een natuurlijke mix van een Citrus explosie. Als je van ananas houdt, zal dit een vaste favoriet worden. Super sterke citrus ingrediënten die goed doordringen in uw haakaas en beschreven door onze veldtesters na de proeven als een "No Brainer" om uit te brengen.

Goo Moonshine Supreme

Bij Kiana Goo proberen ze altijd de lat hoger te leggen, vandaar dat deze een beetje anders is dan wat je zou verwachten voor een Goo. De Moonshine is al een aantal jaren op proef en is een vaste favoriet geworden bij degenen die hebben getest (zelfs als ik de oorspronkelijke etikettering voor de monsters verwisselde met een ander product dat ook werd getest op hetzelfde moment, wat goed uitpakte, maar resulteerde in het feit dat de Moonshine niet veel eerder werd uitgebracht). Sterke, zeer ongebruikelijke ingrediënten voor een Goo die geweldig smaakt en niet helemaal zoals je zou verwachten.

Goo Bubble Gum Supreme

De Goo Bubblegum Supreme een Goo die ze al een tijdje in het spreukenboek hebben en al een paar jaar testen, een geweldige zomer Goo en bewezen karper vanger en weer een beetje anders dan alles in het bestaande assortiment. Stel je voor hubba bubba op steroïden. Omdat deze Goo een Supreme is, is de viscositeit zeer dun, waardoor het ideaal is voor het weken van haakaas. Het dringt door tot in de kern en lekt urenlang aantrekkingskracht uit.

U plaatst een review over:Goo June Launch Pre-Order Deal