Dobbers

Karper dobbers

Karper dobbers zijn een belangrijk onderdeel van de hengelsport en zijn onmisbaar bij penvissers. Dobbers die speciaal ontwikkeld zijn voor het vissen op de karper, kunnen op verschillende manieren van dienst zijn. Zo zijn er dobbers die aangeven dat u beet heeft, maar zijn er ook varianten die de locatie van de karper markeren. Eurotackle heeft voor u het materiaal waardoor de vissen toehappen.

Lees meer >

Uw karper vangt u het makkelijkst met speciale dobbers

Karper dobbers zijn er in tal van mogelijkheden. Dat heeft te maken met de omstandigheden waarop er op de karper gevist wordt. De type dobber hangt af van de aas, de stroming, de wind en de soort vis waarop u vist. Daarom vindt u bij ons verschillende soorten kleuren, materialen en grootte karper dobbers. Wilt u graag weten welke dobber het meest geschikt voor u is en zoekt u het beste materiaal om een karper te vangen? Neem dan contact met ons op, zodat u gericht geadviseerd kunt worden.

Haal met het grootste gemak uw vis op het droge

Kom erachter wat de diepte van het water is, markeer de plaats en vang de vis! Met karper dobbers wordt vissen nog eenvoudiger. Bent u op zoek naar andere dobbers, bijvoorbeeld voor meervallen, forellen of andere vissen? Ook dan vindt u het juiste materiaal bij ons. Bestel uw dobbers eenvoudig online via onze webshop en betaal in Nederland geen verzendkosten bij bestelling boven de €75,-. Voor verzendingen naar België en Duitsland is dat vanaf €100. Kom langs in onze winkel in Venlo of Roermond of bel +31 (0)77 35 42 128 op het moment dat u vragen heeft over alles wat met de vissport te maken heeft.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA