Kleding

Als u gaat vissen op een karper, is bijpassende kleding van groot belang. Doordat u vaak uren aan de kant zit, wilt u er natuurlijk comfortabel bijzitten. Eurotackle heeft voor ieder seizoen de perfecte kleding om het vissen nog aangenamer te maken. Houd uzelf warm in de winter, zorg voor verkoeling in de zomer en ga voor droge voeten als u met waterdicht kleding uw karper uit het water wilt halen.

Lees meer >

Karper vissen onder de beste omstandigheden? Kies voor bijpassende kleding

Een echte visser laat zich niet tegenhouden door het weer. Omdat sportvissers echte bikkels zijn, vindt u bij ons het materiaal om de dag goed door te komen. Zo blijft u tijdens kouder weer optimaal op temperatuur dankzij onze warmte pakken en bent u regen de baas met onze regenpakken als u aan de kant zit te wachten tot u beet heeft. Moet u het water in om uw vangst binnen te halen? Dankzij onze lieslaarzen blijven uw voeten gegarandeerd droog. Met onze kleding wordt vissen op de karper nog leuker voor u.

Bestel uw karper kleding online of kom langs in onze winkel

Wat voor vis u ook wilt vangen, in ons assortiment vindt u altijd de juiste outfits waardoor het vissen een stuk comfortabel wordt. Bestel eenvoudig uw kleding online als u wilt vissen op een karper, meerval of alle andere vissen. Wist u dat bestellingen boven de €75,- in Nederland gratis verzonden worden en in Duitsland en België vanaf €100,-? Bezoekt u liever een fysieke winkel? Dat is ook geen probleem! Kom dan langs in onze zaak in Venlo of Roermond en ervaar zelf dat de kleding als gegoten zit. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)77 35 42 128.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA