Gevlochten lijn

Gevlochten lijn

Een gevlochten lijn wordt gemaakt van Dyneema, wat zorgt voor een extreem sterke lijn zonder rek. De supersterke vezels waaruit het materiaal vervaardigd wordt bij DSM, wordt gebruikt bij alle vormen van visserij. Eurotackle heeft zowel in de winkel als online het assortiment waardoor u iedere vis met het grootste gemak binnenhaalt.

De voordelen bij vissen met een gevlochten lijn

Doordat een gevlochten lijn van krachtig materiaal gemaakt is, is het duurzamer in gebruik. Het gaat langer mee en u hoeft niet zo snel nieuw materiaal aan te schaffen. Door de directe beetindicatie, vangt u eerder karpers die op afstand zijn. Ditzelfde geldt voor krachtige roofvissen. Daarnaast wordt een gevlochten lijn niet aantast door invloeden van de natuur, waaronder hitte, vocht en wind. Hoewel een gevlochten lijn geen rek heeft, kan dit worden opgevangen door gebruik te maken van een voorslag, powergum of een parabolische hengel.

Bestel uw gevlochten lijn via onze (web)winkel

Kies de kleur lijn die u wilt en zorg ervoor dat iedere vis bijt. Als u weet welke gevlochten lijn u wilt aanschaffen, bestelt u eenvoudig uw visbenodigdheden via onze webshop. Bekijk onze online-aanbiedingen en betaal vanaf een bestelling vanaf €75 geen verzendkosten in Nederland. In België en Duitsland geldt dat bij een bedrag vanaf €100,- Heeft u vragen of wilt u de lijnen eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel of bel naar het nummer +31 (0)77 35 42 128 voor meer informatie.

Lees meer >

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA