Tenten & Shelters

Een fanatieke sportvisser kan niet zonder JRC tent! In het ruime aanbod van Eurotackle, een van de beste hengelsportwinkels in Nederland, vindt u zeker de JRC tent of shelter die bij u past. Dit merk is uitermate geschikt voor iedereen die graag op karpers vissen. Het is ook niet voor niets het favoriete karpermerk van vele sportvissers.

Lees meer >

JRC levert hoge kwaliteit karpermateriaal in uw tent en shelter

In ons ruime assortiment vindt u van JRC meerdere tenten en shelters, doorgaans met een legergroene kleur of camouflage print. De tenten zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn eenvoudig op te zetten. Daarnaast zijn ze praktisch ontworpen met veel ruimte. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende soorten JRC tenten:

  • JRC Defender
  • JRC Peak Wrap
  • JRC Extreme TX Wrap
  • JRC Cocoon

De goede service van Eurotackle

Als u bij ons uw nieuwe JRC tent of andere benodigdheden bestelt, maakt u een goede keuze. Daarnaast ontvangt u gratis verzending in Nederland op bestellingen vanaf €75,-. In België en Duitsland geldt dat vanaf €100,-. Op ons gehele assortiment hengelsportartikelen geven wij een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat u 14 dagen bedenktijd heeft. Binnen deze termijn heeft u de mogelijkheid om producten te ruilen of te retourneren. Ontvangt u naast de karper graag persoonlijk advies over andere vissen zoals de forel of een roofvis? Bel dan naar +31 (0)77 35 42 128.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA