Visvinder & Dieptemeter

Met behulp van een nauwkeurige fishfinder, ook wel dieptemeter genoemd, krijgt u zo veel mogelijk informatie over de bodem waar u overheen vaart tijdens het vissen. De fishfinders van tegenwoordig zijn dermate goed ontwikkeld dat grote individuele en scholen vissen waargenomen kunnen worden. Dat is enorm handig voor iedere sportvisser. U bestelt de fishfinder of dieptemeter snel en voordelig bij Eurotackle.

Lees meer >

Nieuwe mogelijkheden dankzij een fishfinder of dieptemeter

Wat doet een visvinder of dieptemeter precies? Hiermee meet u vanaf uw boot of de waterkant heel precies de diepte en daarmee meteen de plekken waarop vissen zitten. Zo kunt u gericht(er) uw hengel uitgooien met een grotere kans op vangst! In ons assortiment vindt u meerdere soorten fishfinders en dieptemeters, zoals:

  • Deepfinder Pro +: mobiel en draadloos, komt samen met de gratis Deeper-app voor op uw smartphone,
  • Fishspy Onderwatercamera: Stuurt via wifi livebeelden van de onderwatersituatie naar uw smartphone of tablet
  • De Humminbird Helix-collectie: Met sonar. Geeft precieze foto’s van de waterbodem. Het is mogelijk om hier een externe gps aan te koppelen.

Bestel snel uw benodigdheden

Komt er weer snel een visuitje aan? Bestel dan snel al uw benodigdheden via onze webshop. Bij bestellingen vanaf €75,- worden uw producten gratis in Nederland verzonden. In België en Duitsland is dat vanaf €100,-. Heeft u nog vragen over ons assortiment en de producten? Bel dan naar +31 (0)77 35 42 128. Ook wanneer u attributen zoekt voor ander vissen, zoals een meerval of witvis, hebben wij precies wat u nodig heeft.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA