waadbroeken

waadbroeken

Wilt u een waadbroek kopen zodat u zonder nat te worden gewoon het water in kan lopen? Kom dan eens langs bij Eurotackle en vind de geschikte waadbroek. Ervaar het gemak van een waadbroek door er een te kopen en zo kunt u als visser ook vanuit het water vissen. Ideaal wanneer u dan sneller beet hebt dan wanneer u alleen vanaf de droge oever vist.

Lees meer >

Een waadbroek kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment

Waadbroeken zijn er in diverse varianten. Zo varieert het materiaal, de kleur en uiteraard ook de prijs. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn voor u om te bepalen welke waadbroek u dient te kopen. Zo moet u eerst duidelijk in kaart brengen hoe vaak u het pak wilt dragen en hoe diep u het water in wilt gaan. Gelukkig staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Door een passende waadbroek te kopen, gaat het vissen u nog gemakkelijker af.

Bestel uw kleding eenvoudig online

Online vindt u in eenvoudig overzicht al onze viskleding. Weet u al welke waadbroek u wilt kopen? Dan bestelt u vanuit huis de gewenste viskleding van kwalitatieve merken. Ook bent u van harte welkom in een van onze winkels waar u met eigen ogen onze viskleding kunt bekijken. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar +31 (0)77 35 42 128.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.