Betaalmethoden

Ideal     

Verreweg de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDeal maak je eenvoudig het verschuldigde bedrag over via je eigen vertrouwde bankomgeving. Alle grotere Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDeal. Benieuwd hoe dit voor jouw bank geldt? Klik hier voor een overzicht van alle banken en hoe de betaling met iDeal te doen.

Voor een betaling met iDeal betaal je geen extra kosten.

PayPal     

Paypal: Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven om met PayPal te betalen door de betaalmethode
PayPal te selecteren. Voor meer informatie over PayPal, ga naar www.PayPal.nl.

Achteraf betalen met Klarna     

Nu kopen en pas na levering betalen! Bij ons kunt u vanaf nu achteraf betalen, deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Klarna. Als u met Klarna betaalt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat uw aankopen zijn thuisbezorgd. U betaalt pas nadat u uw aankoop in huis hebt. De betaalperiode is 14 dagen. Wij rekenen u € 1.50 voor het gebruik van deze service. Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.

Bancontact Mister Cash     

58% van de Belgen gebruikt Mister Cash als betaalmethode. Mister Cash is een directe en veilige betaling. Vergelijkbaar met het nederlandse iDeal. Voor meer informatie kun je terecht op: http://www.mistercash.org

ING Homepay     

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. U als klant kan veilig inloggen op zijn ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

Belfius     

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. U kunt Belfius betaaletmethode gebruiken in een vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 

KBC     

Met de KBC betaalmethode kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. 

SOFORT Banking     

SOFORT banking is een Europese versie van iDeal en wordt op dit moment gebruikt in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Een SOFORT betaling is vergelijkbaar met een iDeal betaling. Voor ondersteunde banken en meer informatie kun je terecht op: https://www.sofort.com

Giropay     

Met een gebruikerspercentage van zo'n 75% is Giropay de iDeal van Duitsland. Op moment van schrijven worden de banken Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank en PSD Bank ondersteund. Kijk voor een actueel overzicht van ondersteunde banken en voor meer informatie op https://www.giropay.de

Maestro     

Pinnen met Maestro is betalen op de vertrouwde manier.Tegenwoordig kunt u bij bijna alle winkels,
horecagelegenheden en tankstations grote én kleine bedragen betalen met Maestro.Voor meer informatie
kun je terecht op http://www.maestrocard.com/

Creditcard       

Reken eenvoudig af met je creditcard. Wij ondersteunen betaling met VISA en Mastercard. Omdat met creditcards nog wel eens fraude voor wil komen raden we je aan om een securecode in te stellen. Klik hier om een securecode in te stellen voor je creditcard. Er gaan bij ons alarmbellen af als een creditcard in een land gebruikt wordt dat ver weg ligt van het land waar hij is aangekocht en de bestelling "onlogisch" is. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen.

American Express     

American Express behoort tot één van de drie grootste creditcardmaatschappijen in de wereld. Daardoor is het een veelgebruikte betaaloptie, zowel offline als online. Net zoals bij andere creditcards, kan de consument met American Express iets kopen via uw webshop en dit achteraf betalen. 

Bankoverschrijving     

Nadat bij ons de bestelling is geplaatst sturen wij per email een orderbevestiging met een factuur, hierin staan tevens onze bankgegevens. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling direct door ons verwerkt.
Bank gegevens: IBAN NR. NL51RABO0173833225 t.n.v. Eurotackle Venlo