Schepnetten

Met een goed schepnet haalt u uw gevangen karper of een andere vissoort eenvoudig uit het water. Zorg er niet alleen voor dat u uw vis vangt, maar dat uw aanwinst ook letterlijk beet heeft. Eurotackle heeft voor u de kwalitatief hoogstaande scherpnetten die bij iedere soort vis passen. Kies uit het uitgebreide aanbod schepnetten het net dat past bij uw soort hengelsport en vis nooit meer achter het net.

Lees meer >

Een karper eenvoudig vangen? Ga voor het beste schepnet

Een schepnet van de hoogste kwaliteit zorgt ervoor dat zelfs de grootste en zwaarste vissen niet meer zullen ontsnappen. Doordat u bij een schepnet de lengte kunt verstellen, de handgrepen voorzien zijn van antigrip en het materiaal zeer licht is, vangt u met het grootste gemak iedere karper, meerval of zeevis. U wilt uw buit toch ook van dichtbij bewonderen?

Uitgebreid aanbod aan schepnetten

Schepnetten zijn er in allerlei soorten en maten. Groot, klein, opklapbaar of juist niet. In ons assortiment is er voldoende keus. Maar door dit gevarieerde aanbod schepnetten, kan het lastig zijn voor u om te bepalen welk schepnet nu het meest geschikt voor u is. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom staan we voor u klaar om u te voorzien van een geschikt schepnet. Samen vinden we het schepnet waarmee u eenvoudig een karper, zeevis of andere vis vangt.

Uw schepnet bestelt u eenvoudig online

Van een forel tot aan een karper en van een zeevis tot aan een meerval: met het juiste schepnet is een ideale vangst een garantie. Laat ons een handje helpen en bestel het schepnet dat u nodig heeft eenvoudig via onze webshop. Bestellingen boven de €75,- worden in Nederland zelfs gratis verzonden. Bekijk onze openingstijden via onze website en kom langs in Venlo of Roermond. Heeft u liever telefonisch contact met ons? Bel ons op het nummer +31 (0)77 35 42 128 en vertel ons waarmee u geholpen wilt worden.

TOON PER PAGINA
 1. 16641Solar_P1_Bow_Loc_Net_42inch
  Solar P1 Bow-Loc Net 42inch
  Onze Prijs € 289,99 Normale prijs € 314,99
 2. Strategy_Outback_The_Elevator_Spare_Landing_Net_42Inch
  Strategy Outback The Elevator Spare Landing Net 42Inch
  Onze Prijs € 19,99 Normale prijs € 29,99
 3. 17338Fox_Explorer_42inch_Landing_Net
  Fox Explorer 42inch Landing Net
  Onze Prijs € 97,95 Normale prijs € 109,99
 4. 17515Fox_Horizon_X3_42inch_8ft_Pole_Landing_Net
  Fox Horizon X3 42inch 8ft Pole Landing Net
  Onze Prijs € 114,95 Normale prijs € 124,99
TOON PER PAGINA