Vrijloopmolens

Vrijloopmolen of Baitrunner kopen? 

Ben je van plan een Vrijloopmolen of Baitrunner aan te schaffen? Afhankelijk van je visserij kan een vrijloop molen een voordeel zijn. Door dit systeem in de molens kan de vis de lijn van de molen af trekken zonder enige weerstand te voelen bij de aanbeet. Vrijloop molens worden veelal ingezet bij de karpervissers maar bewijzen ook zeker hun waarde bij menig witvissers en roofvissers. Het vrijloop systeem wordt in de meeste gevallen ingeschakeld door een palletje aan de achterzijde van de molen om te zetten, hierdoor zet je de molen in vrijloop functie.

Lees meer/minder

Een vis vangen? Met een vrijloop molen voelt de vis geen weerstand

Als je naast het gebruik van een vrijloopmolen dit combineert met een beetmelder en/of swinger, krijg je nog betrouwbaardere feedback over wat er op de lijn gebeurt. Valse aanbeten, waarbij de vis naar de hengel toe zwemt en de lijn doet verslappen, kunnen ook door swingers worden geregistreerd. Swingers zijn gewichtjes die aan de lijn worden gehaakt en via een arm met de beetindicator zijn verbonden.

Karpervissers en specialisten hebben inmiddels al vaker de vruchten geplukt van het gebruik van een BAITRUNNER®-molen. Hoewel deze molens ideaal zijn voor een compacte setup op kleinere wateren, zijn ze tevens perfect geschikt voor moeilijke situaties en drijvend vissen. Er zijn vrijloop molens in verschillende grootte. Vaak wordt dit aangeduid als in 6000, 8000 of 10000 serie. Voordehandliggend is 10000 dan het grootste model. Eurotackle hengelsport voert verschillende merken waaronder, Shimano, Daiwa, Dam, Prologic.

Bestel vandaag voor 14.00uur en het wordt direct verzonden

Als je vrijloopmolens gemakkelijk wilt bestellen dan ben je bij Eurotackle Hengelsport op het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment vrijloop/baitrunner molens van verschillende merken zoals: Daiwa, Shimano, Penn, Dam, Fox matrix, Fox Rage en nog veel meer a-merken! Je kunt ze online bestellen of afhalen in onze winkel.

Vrijloopmolens kopen doe je natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben een groot assortiment en versturen je pakket dezelfde dag weg indien op voorraad. Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment aan molens en kies de molen die het beste bij jouw visserij past!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA