Kleding

Vis kleding

Wanneer jij een dag er op uit gaat om lekker te vissen, is het niet alleen belangrijk dat je de juiste spullen hebt om die vis binnen te halen. Ook is het goed om gekleed te zijn om het moment. Het gemak en comfort is daarbij enorm belangrijk.

Van warmtepakken tot waadbroeken

Is het een regenachtige dag als jij langs de waterkant zit? Of ben je een nachtvisser? Zorg dan dat je warm gekleed bent. Bij Eurotackle kan je terecht voor alle viskleding die je nodig hebt: warmtepakken, jassen en sweaters, regenpakken, broeken en waadbroeken, laarzen en meer.

Wij verkopen de meest betrouwbare en duurzame vis kleding merken. Zo kan je ons terecht voor Shimano viskleding, maar ook Fox en Gamakatsu kledij.

Lees meer/minder

Kies je kleur

Ga je bootvissen, dan kan je kiezen voor een opvallende kleur zodat je in een noodsituatie goed zichtbaar bent. Als je aan de waterkant gaat zitten, hebben wij een assortiment aan kleding in onopvallende kleuren. Denk dan aan zwart, bruin of groen.

Zorg dat je goed voorbereid bent en vat geen kou wanneer je gaat vissen. De juiste vis kleding is hierbij onmisbaar! Bekijk ons uitgebreide aanbod, Eurotackle heeft de vis kleding die je nodig hebt!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA