Dyneema vislijn

Dyneeme vislijn, Zeer hoge trekkrachten op lage diameters!

Gevlochten lijnen zijn niet meer weg te denken in de hengelsport. Op alle vismethoden worden ze inmiddels gebruikt. Je kunt deze lijnen verkrijgen in alle soorten maten en kleuren. Gevlochten lijn wordt al gemaakt op een diameter van 0.04mm, dit is flinterdun maar heeft toch een redelijke trekkracht in vergelijking met een nylon lijn. Een groot voordeel bij dyneema lijnen is de rekbaarheid, deze is namelijk 0. Dat betekend in de praktijk dat aanbeten vrijwel direct voelbaar zijn in je hengel. Bij nylon zit hier vaak al een vertraging op waardoor je vaak net te laat kan zijn met aanslaan

Populaire gevlochten lijnen zoals Daiwa J-Braid X8 of Spiderwire Smooth 8

Dyneema is vaak een lijn die wordt gemaakt van een aantal afzonderlijke strengen gevlochten draad. Een lijn kan dan bestaan uit 4,8,12 of 16 keer gevlochten. Daarnaast speelt de toplaag van zo'n lijn een grote rol bij de duurzaamheid. De duurdere lijnen zoals Daiwa Tournament hebben deze coating. Veel voorkomende gevlochten lijnen zijn Daiwa J-Braid X8, Spiderwire Smooth 8 Yellow, Guru Pulse-8 Braid en zo heb je nog veel meer populaire dyneema lijnen.

Lees meer/minder

Ruim assortiment Dyneema vislijnen

Eurotackle biedt een zeer ruim assortiment Gevlochten lijnen aan van verschillende merken zoals: Daiwa, Shimano, Spiderwire, Ashima en nog veel meer a-merken!

Dyneema vislijn kopen doe je natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben een groot assortiment en versturen je pakket dezelfde dag weg indien op voorraad. Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment aan dyneema vislijnen en kies de vislijn die het beste bij jouw visserij past!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA