Tassen & Foudralen

Bagage voor het karpervissen, van carryalls tot rugzakken

Bagage is vrijwel zeker een must product bij het karpervissen. Dit komt met name door de bescherming die dit biedt voor al je visspullen. Producten bij het vissen op karper zijn vaak niet goedkoop, dit is reden genoeg om ze goed op te bergen, zo voorkom je dat de spullen beschadigen of kapot gaan. We hebben verschillende tassen te koop zoals, ruckall, carryall, backpack maar ook zeker rod sleeves en foudralen. De merken die wij voeren lopen uiteen van Fox tot Solar. Laat het ons weten als u niet kunt vinden wat je zoekt, telefoneer of email met één van onze medewerkers

Lees meer/minder

Zeer uitgebreid assortiment tassen, de beste bagage voor bij het karpervissen

Eurotackle biedt een zeer ruim assortiment aan Bagage voor het karpervissen. Wij hebben merken te koop zoals fox, solar, trakker, aqua, avid en nog veel meer a-merken!

Bagage voor het karpervissen kopen doe je natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben een groot assortiment en versturen je pakket dezelfde dag weg indien op voorraad. Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment aan tassen en foudralen en kies de tas die het beste bij jouw visserij past!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA