Rod Pods

Rodpod kopen? kies wat het beste bij je past

Met het gebruik van een rodpod ben je er zeker van dat je hengel veilig liggen op het moment dat je deze gebruikt voor het karpervissen. Met gebruik van een rodpod wordt dit meestal statisch vissen genoemd. Een rodpod bestaat in de meeste gevallen uit 2 buzzerbars, een achter en een voor, en 4 poten. Bij veel rodpod merken bestaan er zowel 2-rod als 3-rod versies. Met alleen een rodpod ben je niet klaar om te gaan vissen. Hier zijn namelijk nog een aantal essentiele onderdelen bij nodig, zoals beetmelders en achtersteuntjes of ook wel Rod Rests & Butt Grips genoemd.

Rodpods in alle maten

Een rodpod is bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten. Een stabiele rodpod is wel echt een must. Wanneer je gaat karpervissen en je hengels liggen op de rodpod met beetmelders dan is een stabiele constructie nodig om alles goed te kunnen beschermen. Vaak kiezen karpervissers ook voor het gebruik van losse banksticks om zo snel te kunnen verplaatsen naar een volgende plaats mocht dit nodig zijn.

Lees meer/minder

Bij het kopen van een rodpod kun je rekening houden met verschillende factoren. Zo zijn er rodpods van aluminium maar daarnaast ook van RVS (roestvrijstaal) of carbon gemaakt. RVS heeft een robuuste en duurzame eigenschap en koop je dus ook vaak voor een langere levensduur. Daarentegen zijn ze vaak ook een stukje duurder als een instap rodpod van aluminium. Een aantal populaire rodpods van verschillende merken zoals Solar, Fox, Sonik, Prologic:

Rodpods bestel je natuurlijk bij Eurotackle

Eurotackle biedt een zeer ruim assortiment rodpods van verschillende merken zoals: Fox, Solar, Sonik, strategy, Avid en nog veel meer!

Rodpods koop je natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben een groot assortiment en versturen je pakket dezelfde dag weg indien op voorraad. Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment aan rodpods en kies degene die het beste bij jouw visserij past!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA