Foreldeeg

Foreldeeg is het meest populaire kunstaas voor het forelvissen!

Foreldeeg of troutbait is niet meer weg te denken als je gaat vissen op forel, en is dan ook waarschijnlijk het meest gebruikte aassoort in deze visserij. Het deeg is verkrijgbaar in verschillende kleuren, geuren en smaken met en zonder glitter. Smaken zoals knoflook, anijs, fruit en fish pellet zijn zeer populair, evenals in de kleuren zie je trends black, white, chartreuse, sunshine yellow en om niet te vergeten de mengsels van de diverse kleuren in een potje. 

Je kun de deeg op verschillende manieren vissen: Door het om je haak te kneden als een wokkelvormig deegje waardoor je veel actie krijgt onderwater, in combinatie met een een bijenlarve of een forelle spoon/lepel. Voor het nog makkelijker maken van een perfect gevormd deeg kun je ook gebruik maken van een Foreldeeg vormer.  
Tijdens het vissen in donkere dagen en schaduw adviseren wij lichte en felle kleuren, en voor zonnige en heldere dagen meer de donkere kleuren. Ook kun je 2 soorten door elkaar kneden voor een optimaal effect. 
Lees meer/minder

Uitgebreid assortiment soorten foreldeeg, van zwart tot roze, van fruit tot lever smaak. Alles verkrijgbaar bij Eurotackle!

Eurotackle biedt een zeer ruim assortiment aan Foreldeeg voor het forelvissen. Wij hebben merken te koop zoals berkley, trout master, Spro en nog veel meer a-merken!

Foreldeeg voor het vissen op forel, koop je natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben een groot assortiment en versturen je pakket dezelfde dag weg indien op voorraad. Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment aan foreldeeg en kies de beste kleur!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA