Vaste hengels

Vaste hengel kopen? Bij Eurotackle heb je ruime keus!

De eerste hengel is meestal een vaste hengel, een mooie hengel om kennis te maken met een hobby die je altijd zal bijblijven. Vroeger begon het met een bamboe hengel maar tegenwoordig koop je voor 10 a 15 euro een mooie vaste hengel van 3 of 4 meter waarmee je deze hobby kunt gaan verkennen. De vaste hengels of ook wel vaste stokken genoemd zijn in nederland een van de meest verkochte hengels en is daarom ook zeer populair. De laaste jaren heef het zich steeds meer ontwikkeld danzij de karpervisserij met een ingebouwde elastiek.

Lees meer/minderVis je al wat langer en wil je het wat luxer aanpakken, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Vaste hengels zijn te koop in diverse lengtes van 3 tot wel 14 meter en nog langer. Ze zijn vervaardigd van glasvezel composiet of carbon. Met de vaste hengel is het mogelijk om op witvis te vissen, maar met de juiste aanpassingen zijn ze ook te gebruiken voor het vissen op brasem en karper.

Start je met deze hobby! Koop dan een hengel van 3 tot 5 meter en begin met vissen, ontspannen en te genieten van de natuur om je heen.

Al deze artikelen om van je hobby te genieten en een succes te maken kun in onze webshop of winkel vinden!

Kies het type vaste hengel dat bij jou past

Ben jij van plan te gaan witvissen? Dan kan je het beste kiezen voor een degelijke vaste hengel. Deze hengels, ook wel vaste stokken genoemd, hebben vaak meerdere delen die in elkaar gestoken kunnen worden om dan uiteindelijk op de gewenste lengte te kunnen vissen. Deze vaste hengels zijn ook erg populair bij karpervissers.

Weet jij precies welke hengel je nodig hebt? Bij Eurotackle kan je voor elk type terecht. Maar ook als je behoefte hebt aan spinhengels, karperhengels of andere soorten hengels zoals hengelsets , meervalhengels en nog veel meer, bij Eurotackle kan je met alles uit de voeten.

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA