Merken

Bij Eurotackle vind je een enorm aanbod aan merken

Ben jij een fan van een specifiek vis merk? We hebben bij Eurotackle een selectie van meer dan 150 van de meest gerenommeerde merken. In onze merkenshop vind jij ongetwijfeld het hengelsport merk dat jij zoekt!

De meest populaire merken, van Korda tot Fox

Bij ons kan je producten vinden van de meest populaire merken, bekend bij alle vissers. Denk bijvoorbeeld aan het brede aanbod van Korda, die een geweldige range aan innovatieve producten op de markt heeft gebracht. Of Shimano, met hun hoge kwaliteits molens. Ook het populaire Daiwa is bij ons te krijgen, van lijnen tot reels en molens. Fox, een bekende naam onder vissers, heeft een enorm aanbod van artikelen, allemaal te krijgen bij Eurotackle.

Lees meer/minder

Voor ieder wat wils

Als je gaat vissen op karper kan je bij ons terecht voor de karpergerelateerde producten van Avid. Als je subfloats, lures, jigheads en vergelijkbare items wilt, hebben Madcat en Spro wat je nodig hebt! De keuze is ruim. Bij Eurotackle kan je terecht voor al je visgerelateerde producten, welk merk dan ook!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA