Guru

Guru, het meest innovatieve merk op het gebied van Method Feeder!

Het merk Guru Tackle is opgericht in 2009, Door samen te werken met de beste team-vissers om een zo volledig en innovatief assortiment aan hengelsport te kunnen ontwikkelen. Met grote namen als Steve Ringers, Andy Pell en Dean Macey streeft Guru ernaar om artikelen te produceren die niet alleen innovatief zijn, maar ook efficiënt en met de beste prijskwaliteitverhouding. Wanneer je als merk met de beste in het vak werkt, streef je er uiteraard naar om de beste producten op de markt te brengen. je krijgt ze immers niet aan boord, om ze met producten te laten werken wanneer dit niet aan hun hoge standaard voldoet.

De hoeveelheid informatie die Guru heeft verzameld door de jaren heen, is er een volwaardig en compleet assortiment met tackle ontwikkeld op gebied van de method feeder, match, wagller, en vaste stok visserij. Zo bestaat het assortiment onder andere uit haken , onderlijnen, pellet feeders, lijnen, en alles daar tussenin. Ook zijn er de afgelopen jaren hard gewerkt aan Hengels, schepnetten, leefnetten, paraplu's en luggage. Wat uiteindelijk resulteert om vissers te helpen meer uit hun visserij te halen en een mooie viservaring aan het water te hebben.

Bekijk ons gehele assortiment Guru in onze merkenshop!

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel uw hengelsport artikelen eenvoudig en snel online via onze webwinkel. Bij een besteding vanaf €50,- is de verzending in Nederland en België zelfs gratis. Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA