Hengelsets

Hengelsets voor alle soorten vis methoden zoals, roofvis, forel, witvis en nog meer.

De aanschaf van een complete hengel set is voor de beginnende visser nog niet zo'n verkeerde keus. Het is gemakkelijk en je kan tegenwoordig voor elke tak van de hengelsport wel een combo vinden die op een bepaalde visserij is afgestemd. Bij Eurotackle bent u voor een hengelset op de juiste plaats, wij bieden een enorm assortiment aan hengelsets en combo's.

Lees meer/minder

Verschillende merken hengelsets

Eurotackle heeft verschillende soorten merken hengelsets in het programma. Wij bieden onder andere hengelcombo's aan van de volgende merken, Penn, Mitchell, Abu Garcia, Spro en Preston.

Naast de verschillende merken hebben we natuurlijk voor iedere visser een passende hengel. Zo hebben wij verschillende lengtes van 1.90m t/m 3.60m. Bij iedere lengte hoort natuurlijk ook een werpgewicht dat uiteen loopt van 5-10g t/m wel 40-80g. We hebben hengelsets voor verschillende toepassingen zoals feedervissen, roofvissen, karpervissen en hengelsets om op zee te kunnen vissen.

Wanneer je zelf geen keus kunt maken neem dan contact met ons op. Wij staan iedere dag voor je klaar om de beste adviezen te kunnen geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons molens en hengels apart aan te schaffen ook daarin heeft Eurotackle een groot assortiment. Een greep uit onze categorien hengels zijn bijvoorbeeld, dropshothengels, spinhengels, karperhengels, vaste hengels en nog veel meer.

Ga voor een type hengelset die het beste bij jou past

Ben jij van plan te gaan roofvissen, feedervissen of karpervissen? Dan heb je de mogelijkheid om voor een kant en klare hengelset te kiezen. Hiermee hoef je niet na te denken of beide componenten bij elkaar passen. Deze hengelsets, ook wel hengelcombo of combo's genoemd worden in alle gevallen geleverd met een hengel en een molen. In sommige gevallen leveren wij een combo ook inclusief een vislijn. Mocht dat bij een combo inbegrepen zijn wordt dit in de producttekst vermeld. In het geval er geen vislijn op zit kun je bij ons ook terecht voor vele vislijnen zoals, nylon, gevlochten of fluorocarbon lijn.

Weet jij precies welke hengelset je nodig hebt? Bij Eurotackle kan je voor elk type terecht. Maar ook als je behoefte hebt aan vrijloopmolens, slip voorop molens of reels, of andere accessoires, dan ben je bij eurotackle aan het juiste adres. Bezoek onze webshop en geniet van een gratis verzending boven de € 50,-

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA