Onthaakmat

Onthaakmat kopen?

De onthaakmat is een perfecte manier om de gevangen karper te bekijken, de haak te verwijderen en vervolgens weer terug te zetten in het water. Het verplaatsen van de vis van de waterkant naar de kade gaat eenvoudiger en dankzij het water dat er in de onthaakmat aanwezig is, zullen de schubben intact blijven. Eurotackle heeft de onthaakmat, waardoor er met de grootste zorg gehandeld kan worden.

Lees meer/minder

Met de onthaakmat gunt u de karper extra comfort

Eindelijk heeft u een vis gevangen! Nu moet u de snoek, forel of karper alleen nog maar uit het water halen en richting de kade brengen. Met een onthaakmat verplaatst u eenvoudig de vis van A naar B, zonder dat er de kans is dat de aanwinst op de grond valt. Door de optimale bescherming van de vis in combinatie met een opstaande rand, kunt u eenvoudig de vis wegen en fotograferen, om vervolgens het dier terug aan de natuur te geven. Naast een goede onthaakmat wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een bewaarzak ook wel weight sling genoemd of weekzak. Hierin kan de vis bewaard worden om later eventueel nog fotos te maken. Deze kan dan in het water gefixeerd worden middels een stormpole.

Bestel uw onthaakmat in de webshop

Eurotackle biedt een ruim assortiment aan onthaakmatten van verschillende merken zoals: Prologic, Trakker, Fox, Sonik en nog veel meer a-merken!

Onthaakmatten kopen doe je natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben een groot assortiment en versturen je pakket dezelfde dag weg indien op voorraad. Neem een kijk in ons uitgebreide assortiment aan onthaakmatten en kies degene die het beste bij jouw visserij past!

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA