Onthaakmat

De onthaakmat is een perfecte manier om de gevangen karper te bekijken, de haak te verwijderen en vervolgens weer terug te zetten in het water. Het verplaatsen van de vis van de waterkant naar de kade gaat eenvoudiger en dankzij het water dat er in de onthaakmat aanwezig is, zullen de schubben intact blijven. Eurotackle heeft de onthaakmat, waardoor er met de grootste zorg gehandeld kan worden.

Lees meer >

Met de onthaakmat gunt u de karper extra comfort

Eindelijk heeft u een vis gevangen! Nu moet u de snoek, forel of karper alleen nog maar uit het water halen en richting de kade brengen. Met een onthaakmat verplaatst u eenvoudig de vis van A naar B, zonder dat er de kans is dat de aanwinst op de grond valt. Door de optimale bescherming van de vis in combinatie met een opstaande rand, kunt u eenvoudig de vis wegen en fotograferen, om vervolgens het dier terug aan de natuur te geven.

Bestel uw onthaakmat in de webshop

Zorg ervoor dat u op een diervriendelijke manier de haak van de karper verwijdert, terwijl u op een ideale manier de vis inspecteert en fotografeert. Zorg voor een ontspannen situatie, waardoor u alle tijd heeft om van de wonderen van de faunawereld te genieten. Koop uw onthaakmat online of kom langs in onze winkel in Venlo of Roermond. Wanneer u voor meer dan €75,- aan visattributen bestelt, is de verzending in Nederland zelfs gratis. In België en Duitsland geldt dit aanbod vanaf €100,-. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, dan kunt u ons altijd bellen via +31 (0)77 35 42 128.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA