Deeper Chirp+ 2 Long Range Kit - Limited Edition

Deeper,9014-029,145411
check-circle Op voorraad
Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
 • clock Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
 • truck Gratis verzending vanaf 75,-
 • calendar 14 dagen bedenktijd
 • warehouse Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_46819_SMP_145411_0

Omschrijving

Deeper Chirp+ 2 Long Range Kit - Limited Edition (Inclusief gratis Range Extender & Phone Holder)

De Long Range Kit is een compacte, gebruiksvriendelijke oplossing voor karpervissers. Bevestig de CHIRP+ 2 sonar aan je vislijn, werp hem uit met je hengel en haal hem vervolgens binnen om de beste visplekken te vinden. Je ziet de sonargegevens op je telefoon via de geïntegreerde Wifi. Er wordt gebruik gemaakt van een GRATIS app waarvoor je geen internet of mobiele data nodig hebt.

De Range Extender vergroot het bereik, zodat je de sonar zelfstandig of met een voerboot kunt gebruiken en zo meer flexibiliteit en bereik hebt bij het vissen.

Met een target-scheiding van 1cm kunt u gemakkelijk doelsoorten lokaliseren, zelfs wanneer ze zich tussen een school aasvissen bevinden of het kleinste kunstaas volgen tijdens het verticaal vissen. Rommel en ruis op het oppervlak zijn minimaal, zodat u nauwkeurige sonarmetingen kunt verwachten in zeer ondiep water en vissen kunt lokaliseren tot op 15cmvan het wateroppervlak. In het andere uiterste, bent u in staat om platvissen te onderscheiden in water zo diep als 100m.

Ongekende target-scheiding en nauwkeurigheid op extreme dieptes

De CHIRP+ 2 werpt tot 100m met een degelijke connectiviteit met uw smartphone via zijn eigen gegenereerde Wi-Fi, zodat u geen mobiele data- of internetverbinding nodig hebt. Door het kleine formaat en het lichte gewicht past hij gemakkelijk in een tacklebox en zelfs in uw broekzak.

Indrukwekkend werpbereik en gemakkelijk draagbaar

Ontdek sneller visstekken door een gebied te scannen met de groothoekstraal, 47° (100 kHz). Gebruik de middelste hoekstraal, 20° (240 kHz) om in te zoomen op die hotspot die u hebt gelokaliseerd. Met de zeer gedetailleerde, 7° (675kHz) smalle hoekstraal kunt u uw doelsoorten nog nauwkeuriger bepalen.

Meer vissen en minder zorgen over het opladen van uw CHIRP+ 2. Hij werkt tot 15 uur en laadt in slechts 2 uur op tot 100%.

Ook geschikt in combinatie met voerboten

De Deeper CHIRP+ 2 kan samen met een Range Extender worden gebruikt met elke voerboot, maar houd er rekening mee dat het maximale verbindingsbereik tussen je telefoon en de sonar afhankelijk van verschillende factoren kan variëren. Onder optimale omstandigheden kun je een sterke en betrouwbare verbinding tot 200 m/656 ft verwachten. Voor optimale prestaties adviseren we om de Deeper te gebruiken in combinatie met de Deeper sonarhouder voor voerboten.

Specifaties van de Deeper Chirp+ 2 Long Range Kit - Limited Edition:

 • GRATIS RANGE EXTENDER T.W.V. € 149,99
 • Indrukwekkende beelden door Chirp sonar
 • Nauwkeurig op extremde dieptes
 • Targeting van 1cm
 • Werkt in combinatie met je smartphone
 • Gratis app die constant up to date is
 • Limited Edition
 • clock Voor 16.00  besteld, direct verstuurd