Deeper Fish Spotter Kit

Deeper Fish Spotter Kit

Deeper,9014-027,143430
Op voorraad
Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_44722_SMP_143430_0

Omschrijving

Deeper Fish Spotter Kit, met gratis Westin w6 zonnebril en Deeper nekwarmer

De allereerste unieke samenwerking van twee vispioniers. Een beperkte bundel speciaal ontwikkeldvoor sportvissers om hun doel gemakkelijker te spotten en deze niet uit het oogte verliezen totdat deze binnen handbereik is. De bundel bevat een Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2, een Westin W6 Sport 15 zonnebril en een Deeper nekwarmer.

Deeper Chrip+2 Fishfinder

Krachtige werpbare en de meest geavanceerde CHIRP sonar met drie stralingsfrequenties, haarscherpe weergave en extreme nauwkeurigheid. Ideaal voor snelle lokalisatie van hotspots voor doelsoorten, lokalisatie van roofvissen en het vissen op extreme dieptes. Slimme oplossing voor elk seizoen en elk vistype.

Westin W6 Sport 15 Zonnebril

Functionele en trendy zonnebril voor uitstekend zicht en ultieme bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Ideaal voor sportvissers op het water, maar ook geschikt voor vissen vanaf de kant.

Deeper Camo Nekwarmer

Ideaal in combinatie met een hoed, als hoofdbedekking of om het gezicht te beschermen tegen de wind en de zon. Van lichtgewicht, luchtdoorlatend, vochtafvoerend materiaal.

Specificaties van de Deeper Chirp+2 Fishfinder

Met een target-scheiding van 1cm kunt u gemakkelijk doelsoorten lokaliseren, zelfs wanneer ze zich tussen een school aasvissen bevinden of het kleinste kunstaas volgen tijdens het verticaal vissen. Rommel en ruis op het oppervlak zijn minimaal, zodat u nauwkeurige sonarmetingen kunt verwachten in zeer ondiep water en vissen kunt lokaliseren tot op 15cmvan het wateroppervlak. In het andere uiterste, bent u in staat om platvissen te onderscheiden in water zo diep als 100m.

Ongekende target-scheiding en nauwkeurigheid op extreme dieptes

De CHIRP+ 2 werpt tot 100m met een degelijke connectiviteit met uw smartphone via zijn eigen gegenereerde Wi-Fi, zodat u geen mobiele data- of internetverbinding nodig hebt. Door het kleine formaat en het lichte gewicht past hij gemakkelijk in een tacklebox en zelfs in uw broekzak.

Indrukwekkend werpbereik en gemakkelijk draagbaar

Ontdek sneller visstekken door een gebied te scannen met de groothoekstraal, 47° (100 kHz). Gebruik de middelste hoekstraal, 20° (240 kHz) om in te zoomen op die hotspot die u hebt gelokaliseerd. Met de zeer gedetailleerde, 7° (675kHz) smalle hoekstraal kunt u uw doelsoorten nog nauwkeuriger bepalen.

Meer vissen en minder zorgen over het opladen van uw CHIRP+ 2. Hij werkt tot 15 uur en laadt in slechts 2 uur op tot 100%.

  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd