Delalande GT Shad 11cm

Eurotackle,DGT111/1110,128999

check-circle Op voorraad

Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
  • clock Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
  • truck Gratis verzending vanaf 75,-
  • calendar 14 dagen bedenktijd
  • warehouse Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_29245_CFG_128999_0

Omschrijving

Delalande GT Shad 11cm 

De GT Shad is gemaakt van hoogwaardige siliconen die onder zeer hoge druk in een mal worden gespoten. Dit proces voegt details toe en geeft flexibiliteit aan het kunstaas met behoud van een uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen schade door toothy roofdieren. De unieke vorm van het lichaam geeft hem een horizontale rolwerking, ongeacht het gewicht of de vorm van de jigkop.

Vanaf de eerste retrieve zal dit kunstaas zijn vele effectieve facetten laten zien; de gladde textuur zal het licht weerkaatsen, en de nieuwe parelmoerachtige afwerking zal het flitseffect vergroten.

De staart van de GT Shad is super-responsive!

De staart van de GT Shad is super-responsive en ontworpen om zelfs met de geringste beweging te zwemmen - horizontaal of verticaal. Zijn veelzijdigheid is onmiskenbaar tijdens een snelle acceleratie of een snel herstel. De hydrodynamica van de staart van de GT Shad beweegt het uiteinde van zijn lichaam en zorgt voor nog meer vibratie. Ongeacht de snelheid, zal het nog steeds zwemmen!

Vanaf het allereerste begin van het verticale of horizontale herstel, activeert de staart en zwaait het kunstaas zijwaarts, waardoor het zijn glanzende oppervlakken presenteert. Deze verleidelijke trillingen zijn precies waar de grote luie roofvissen op hebben gewacht...



  • clock Voor 16.00  besteld, direct verstuurd