Fox Flatliner

Een comfortabele en praktische Fox Flatliner bestelt u natuurlijk bij Eurotackle. Wij hebben namelijk echt alles in huis wat bij hengelsport komt kijken. Ook bedden horen hierbij. Bij vissen hoort namelijk kamperen. Daarvoor heeft u natuurlijk de meest professionele en kwalitatief hoogwaardige producten voor nodig, zodat u lekker ligt, maar ook zodat deze snel weer op te ruimen is. De Fox Flatliner bedchair is dan een uitstekende keuze.

Een Fox Flatliner bedchair: praktisch en comfortabel

Een Fox Flatliner badchair is dus praktisch én comfortabel. Natuurlijk hebben we verschillende versies voor u beschikbaar:

  • Fox FX Flatliner Bed & Bag System: een praktische bedchair met een demontabele slaapzak die erg compact op te vouwen is gemaakt van polyester en een vulling van polyurethaan;
  • Fox FX Flatliner Bedchair: erg gewild bij de karpervissers, een van de meest comfortabele bedchairs die ooit zijn gemaakt;
  • Fox FX Flatliner Kingsize Bedchair: van dezelfde kwaliteit als de gewone bedchair, maar dan vele malen groter.

Online bestellen

Al onze producten zijn gemakkelijk online te bestellen. Ook kunt u dan veilig online betalen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77-3542128. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag persoonlijk advies en vertellen u graag meer over onze producten!

Ook interessant

Delkim txi plus | Deeper fishfinder | Daiwa molens