Gardner Continental Ronnie Rig

Gardner,RNRX2-RNRX6,130478

check-circle Op voorraad

Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
  • clock Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
  • truck Gratis verzending vanaf 75,-
  • calendar 14 dagen bedenktijd
  • warehouse Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_30792_CFG_130478_0

Omschrijving

De Ronnie Rig nu ook met Continental Mugga Hooks

Het is een sensationeel effectieve pop-up presentatie die met recht de tand des tijds, net als andere klassiekers zal staan, zoals de scharnierende Stijve Rig, Chod Rig, Magaligner, Blow Back, enz.

Perfect geconstrueerde haak 

Elke verpakking van kant en klare Ronnie Rigs bestaat uit drie perfect geconstrueerde 'hook secties' die zijn gebouwd volgens strenge normen hier in het Verenigd Koninkrijk en de lancering maakt nu deze rig beschikbaar voor iedereen!

Bij deze Ronnie Rigs is gebruik gemaakt van een scherpe maat 4 en maat 6 Covert Dark Continental Mugga haken aan de nieuwe speciale XT Flexi-Ring Kwik Lock Swivel. De combinatie van het gedraaide oog, de geveegde schacht en de verbazingwekkende vlijmscherpe punt van de mugga haak is bijzonder effectief om het meeste uit deze rigs te halen, omdat het een snel en agressief reagerend haakmechanisme creëert dat een stevige grip op de haak heeft. Elk eindgedeelte is voorzien van een matte glijdende Covert Hook Swivel, op zijn plaats gehouden met een Covert Hook Stop. Deze fenomenale rig is keer op keer uitgeprobeerd, getest en bewezen op grote karperwateren in het Verenigd Koninkrijk en Europa met werkelijk verwoestende resultaten! 

Om te beginnen hoeft u alleen maar uw favoriete hooklink materiaal op de Flexi-Ring vast te binden, waarbij u de lengte en het materiaal van de hooklink aanpast aan de aard van de bodem van het meer waar u over vist en de loden opstelling die u gebruikt. Als ruwe gids raden wij monofilamenten aan zoals onze enorm succesvolle Trick-Link en Invisi-Link voor Helikopter tuigages, en zachtere hooklinks zoals de geweldige Ultra Skin op Covert Lead Clip (of soortgelijke) arrangementen.

Tot slot, alles wat je hoeft te doen is vastbinden op een pop up die drijfvermogen genoeg heeft om de rig sectie omhoog te houden. U moet een kleine hoeveelheid Critical Mass (Tungsten Putty) toevoegen die om de krimpkous is gegoten, die de XT Swivel op zijn plaats houdt, zodat de tuigage langzaam naar de bodem van het meer zinkt. Als het haakaas niet drijfvermogen genoeg is zal de haak niet vrij kunnen draaien en dit zal afbreuk doen aan de ultieme prestaties van de rigs. Wij geven over het algemeen de voorkeur aan het gebruik van een kleine pop-up. De eenvoudigste manier om kant-en-klare pop ups te bevestigen is om een deel van de hoofdlijn of tandzijde aan de haak te draaien en de twee labels door het aas te trekken. Trek de flosdraad door de aasfluit en duw de pop up op het oog van de Covert Hook Swivel (wat helpt om de pop up op zijn plaats te houden). Tenslotte, bind een aantal oma knopen gelijk aan de buitenkant van het haakaas, trim het flosdraad tot 1 cm en maak de uiteinden van de tag vast om het haakaas stevig op zijn plaats te houden.

Kenmerken Ronnie Rig: 

  • Verkrijgbaar in de maten 4 en 6
  • Gemaakt met mat Verborgen componenten, inclusief de nieuwe XT Kwik Lok-Flexi Ring Swivels voor haakbevestiging.
  • Inhoud verpakking 3 Ronnie Rigs per pakket.
  • Vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk.
  • clock Voor 16.00  besteld, direct verstuurd