Hengelsport winkels Limburg

Eurotackle heeft verschillende hengelsport winkels in Limburg. Breng een bezoekje en laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers. Onze artikelen zijn toegespitst op de hengelsport. U vindt bij ons dan ook alle benodigdheden om uw sport te beoefenen. Wij hebben aas, hengels, kleding, lieslaarzen, tenten en overige artikelen.

Een van de beste hengelsport winkels in Limburg

Eurotackle is een bekende naam onder de hengelsport fanaat omdat wij zo een ruim assortiment hebben dat toegespitst is op het vangen van uiteenlopende vissen. Wij hebben daarnaast verschillende kledingstukken die van pas komen. Wij hebben materialen als u op de volgende vissen vist:

  • Roofvissen
  • Karpers
  • Forellen
  • Zeevissen

Kom langs in een van de hengelsport winkels in Limburg

Wij zijn in 1988 in Venlo begonnen met onze eerste winkel en hebben sindsdien een grote groei doorgemaakt. In Limburg vindt u onze hengelsport winkels. Door eigen ervaring heeft ons personeel veel kennis van zaken. Hierdoor kunnen zij u altijd voorzien van de juiste informatie. Ook als u beginnend visser bent kunnen wij u goed op weg helpen in een van onze hengelsport winkels in Limburg. Wij hebben daarnaast ook een webshop waar u eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. Binnen enkele dagen bezorgen wij dan uw pakketje op het gewenste adres. Vragen? Stel ze gerust via +31 (0)77-3542128.

Bestel nu bij een van de beste hengelsport winkels in Limburg

Ook interessant

Hengelsport uitverkoop | Hengelsport molens | Hengelsport kleding