Markers & Dobbers

Markers & Dobbers

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Karper dobbers of markers kopen? Verschillende soorten op voorraad.

Karper dobbers zijn een belangrijk onderdeel van de hengelsport en zijn onmisbaar bij penvissers. Dobbers die speciaal ontwikkeld zijn voor het vissen op de karper, kunnen op verschillende manieren van dienst zijn. Zo zijn er dobbers die aangeven dat u beet heeft, maar zijn er ook varianten die de locatie van de karper markeren. Al het endgame wat hier eventueel voor nodig is, is ook bij ons verkrijgbaar. Eurotackle heeft voor u het materiaal waardoor de vissen toehappen.

Lees meer/minder

Uw karper vangt u het makkelijkst met speciale dobbers

Karper dobbers zijn er in tal van mogelijkheden. Dat heeft te maken met de omstandigheden waarop er op de karper gevist wordt. De type dobber hangt af van de aas, de stroming, de wind en de soort vis waarop u vist. Daarom vindt u bij ons verschillende soorten kleuren, materialen en grootte karper dobbers. Wilt u graag weten welke dobber het meest geschikt voor u is en zoekt u het beste materiaal om een karper te vangen? Neem dan contact met ons op, zodat u gericht geadviseerd kunt worden.

Haal met het grootste gemak uw vis op het droge

Kom erachter wat de diepte van het water is, markeer de plaats en vang de vis! Met karper dobbers wordt vissen nog eenvoudiger. Bent u op zoek naar andere dobbers, bijvoorbeeld voor meervallen, forellen of roofvis? Ook dan vindt u het juiste materiaal bij ons. Bestel uw dobbers eenvoudig online via onze webshop en betaal in Nederland, belgie en duitsland geen verzendkosten bij bestelling boven de €50,-. Kom langs in onze winkel in Roermond of bel +31 (0)77 35 42 128 op het moment dat u vragen heeft over alles wat met de vissport te maken heeft.

Heb je nog vragen aan ons team? Dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken. Ook kan je ons bezoeken in onze hengelsport winkel in Roermond. Al onze contactgegevens staan in de footer onderaan deze pagina!