Korda

Een groot assortiment aan Korda producten vindt u bij Eurotackle. Stuk voor stuk staan deze producten bekend om de hoge kwaliteit. Tijdens het ontwerpen van deze producten is alles er aan gedaan om u als liefhebber van de hengelsport zo veel mogelijk karpers te laten vangen. Met de producten van Korda heeft u een stuk sneller beet.

Een uitgebreid assortiment aan Korda producten

Een innoverend merk met uitstekende producten voor de karpervisser? Dat is Korda! Het materiaal van dit merk wordt gekenmerkt door de hoogwaardige kwaliteit. Van haken tot kunstaas en van kleding tot hoofdlijnen, u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. De grootste karpers vangt u met producten van dit toonaangevende merk. Maak indruk op uw vrienden en ga voor uitstekende visuitrusting. Een dag vissen wordt zo alleen nog maar leuker.

Bestel eenvoudig online

Heeft u op korte termijn uw visbenodigdheden van het merk Korda nodig, maar bent u niet in de gelegenheid om onze winkels in Roermond of Venlo te bezoeken? Goed nieuws, dan bestelt u eenvoudig online de producten die u nodig heeft. Wanneer u voor 16:00 uur bestelt, heeft u het de volgende dag al in huis. Wilt u deskundig advies ontvangen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)77 35 42 128.