Korda Singlez Weigh & Dig Bar Stainless Steel

Korda Singlez Weigh & Dig Bar Stainless Steel

Korda,KSING16,142841
Op voorraad
Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_44046_SMP_142841_0

Omschrijving

Korda Singlez Weigh & Dig Bar Stainless Steel, de meest stabiele weeg bar die er bestaat!

Singlez zijn zo veelzijdig dat je ze zelfs als enkele banksticks zou kunnen gebruiken, met spikes die in de staanders worden geschroefd. Er is ook een T-Bar verkrijgbaar, waar je een spike aan kunt schroeven om een ​​gat te maken waar je je Singlez-opstelling in kunt duwen, als je liever niet op de Buzz Bars gaat staan. Die wordt geleverd met een karabijnhaak zodat hij ook dienst kan doen als weegstang voor je weegschaal. Daarmee kun je hem ook aan je tas klikken wanneer hij niet wordt gebruikt, zodat hij niet zoek kan raken.

Dit revolutionaire hengelsteunsysteem is het geesteskind van Korda-baas Danny Fairbrass en is ontworpen op basis van zijn persoonlijke visie en vervolgens in roestvrij staal voor ons geproduceerd door de toptechnici van JAG Products. Het systeem kan op elk type ondergrond of zelfs op steigers worden gebruikt, en er zijn versies voor twee en drie hengels beschikbaar. Je kunt het op allerlei manieren opzetten, dankzij de staanders en buzzerbars met verschillende lengtes, en je kunt er zelfs enkele banksticks van maken als je wilt. Met de Singlez zijn de hengelsteunsystemen letterlijk op hun kop gezet, omdat de buzzerbalk onderaan zit en op de grond rust, waardoor hij veel stabieler is en je hem met je voeten in de grond kan duwen. De staanders worden erin geschroefd, waardoor ze precies ver genoeg uit elkaar zitten en allemaal recht zijn. Het ziet eruit als een enkele bankstick-opstelling voor meerdere hengels, maar dan zonder al het gedoe. Elke set staanders heeft een spike aan de onderkant - er is ook een verlengstuk om de spike langer te maken voor oevers waar je hem verder in de grond moet duwen - die je met je lichaamsgewicht in bijna elk type grond kunt krijgen. De Spike Ball Stabilizer zorgt nog voor extra stabiliteit.

De staanders, die verlengd kunnen worden dankzij een speciaal ontwikkelde gekartelde sluitkraag, zijn verkrijgbaar in versies van 3,5 inch, 5 inch en 6,5 inch. Buzz Bars voor twee hengels zijn verkrijgbaar in 4,5 inch, 5 inch, 6 inch en 6,5 inch, en de versie voor drie hengels in 8,5 inch, 9,5 inch, 10,5 inch en 11,5 inch, naar gelang de tussenruimte die je wilt.

  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd