Korda Subline

Een Korda Subline bestelt u natuurlijk bij Eurotackle. Dit is een erg sterke Nylon lijn van hoge kwaliteit. Precies zoals u kunt verwachten bij Eurotackle; wij hebben alleen de beste kwaliteit hengelsportartikelen voor u. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Daarom werken we ook met de 100% tevredenheidsgarantie. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug of kunt u een nieuw artikel bestellen!

Korda Subline: voor een hoge trekkracht

Een hoge trekkracht is natuurlijk erg van belang bij het vissen. De Korda Subline is dan ook zó sterk dat deze aan allerlei extreme weersomstandigheden kan voldoen. Naast dat deze lijn erg sterk is, is deze tegelijkertijd ook erg soepel. Dit gaat gecombineerd met een hoge knoopsterkte en een hoge dichtheid waardoor de lijn goed afzinkt. Ook is deze voorzien van markeringen. Wij hebben twee soorten Sublines van Kodra voor u in ons assortiment:

  • KordaSubline Brown 1000 meter;
  • KordaSubline Green 1000 meter.

Contact opnemen met Eurotackle

Heeft u nog vragen over onze producten? Kunt u een product niet vinden? Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde medewerkers door te bellen naar +31 (0)77-3542128. Of kom naar een van onze winkels in Venlo of Roermond. Daar staan onze medewerkers ook voor u klaar om u het uitgebreide assortiment te laten zien en u persoonlijk advies te geven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!

Ook interessant

Korda hengelsport | Karperhengels | Hengelsportwinkels