Dynamite Baits

Het Engelse merk Dynamite Baits is een van de meest bekende en grootste fabrikanten op het gebied van aas en voer. Met de producten van Dynamite Baits in het assortiment van Eurotackle, weet u zeker dat de volgende keer dat u de hengel uitslaat, beet heeft!

Lees meer >

Een breed scala aan producten van Dynamite Baits

Vissen moeten worden gelokt naar uw hengel. Om dit aantrekkelijk te maken, werd jaren geleden aas ontwikkeld. Vanaf toen is het blijven creëren van nieuw en beter aas niet gestopt. Dynamite Baits produceert boilies, grondvoer, pellets, additieven, liquids en nog veel meer op het gebied van aas, waarbij wordt ingespeeld op de nieuwste trends en de best werkende producten. De expertise van deze specialist ligt dan ook voornamelijk in het ontwikkelen van nieuwe soorten aas met bijpassende smaken. In ons ruime assortiment vindt u onder andere:

  • Liquids, waarmee u de aantrekkingskracht van uw harde aas een boost geeft
  • Fluo Pop-Ups, een boilie van krachtige vismeel vol aantrekkelijke geur- en smaakstoffen
  • Swim Stim Krill, hoge kwaliteit garnaalachtigen verwerkt tot aas

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Laat u zich al lokken door alle mooie producten van Dynamite Baits die wij bieden op onze site? Zeer begrijpelijk! U bestelt eenvoudig uw favoriete artikelen via onze website. Bij bestellingen boven de €75,- betaalt u geen verzendkosten. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)77 35 42 128.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA