Kleding

Met Fox kleding blijft u droog en op temperatuur tijdens het vissen, zelfs tijdens de meest barre weersomstandigheden. Zo heeft het weer geen invloed op uw vangst! U koopt verschillende soorten kleding van Fox uiteraard bij Eurotackle. In het uitgebreide assortiment vindt u altijd wat u zoekt.

Lees meer >

Verschillende soorten Fox kleding

Bent u op zoek naar diverse soorten kleding van Fox of een ander merk om zo voorbereid te zijn op verschillende weersomstandigheden? Dat komt goed uit. In ons assortiment vindt u onder andere jassen, shirts, schoenen, vesten, warme caps en mutsen. Zoekt u liever niet op kledingstuk, maar op merk? Dan kiest u eenvoudig het gewenste merk van uw kleding naar keuze, zoals Fox, via ons menu. Daarnaast is er regelmatig kleding van Fox in de aanbieding, waardoor u uw producten voor een nog voordeligere prijs kunt aanschaffen.

Ruim 30 jaar ervaring

Wat in 1988 begon als een speciaalzaak voor dierbenodigdheden en hengelsportartikelen, is ruim 30 jaar uitgegroeid tot een prachtige winkel met meerdere vestigingen en een webshop die vele klanten trekt. Het is niet voor niets dat men blijft terugkomen voor het ruime assortiment en het persoonlijke advies. Kom vooral eens langs in een van onze winkels in Roermond of Venlo of bestel online uw nieuwe kleding van Fox of een ander merk! Heeft u vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Bel dan naar +31 (0)77 35 42 128.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA