Lunker City

Lunker City is een van de meest bekende kunstaasmerken binnen de roofvisserij. De kans is dan ook zeer groot dat u al eens heeft gevist met producten van dit populaire merk. Het uiterlijk en de bewegingen van het kunstaas van Lunker City is onweerstaanbaar voor alle soorten roofvis! Voor u het weet, heeft u beet! Bestel nu al uw nieuwe kunstaas in de webshop van Eurotackle of kom langs in een van onze vestigingen.

Lees meer >

Jaren van ontwikkeling bij Lunker City

Lunker City is een merk dat continue innovatie nastreeft en dat is ook duidelijk te zien in de producten die zij aanbieden. Zo is er jarenlang door ontwerpers en testers gewerkt aan de Lunker City Shaker, voordat deze werd uitgebracht. Dit heeft geleid tot fantastische staartactie met een uniek aspect: er vindt geen gewone wiebel plaats, maar een ‘zwem-actie’ door de gehele shad en een kleine zijrol in de body. Dat kan geen enkele roofvis weerstaan.

Alle kleuren en vormen die u zoekt

In ons ruime assortiment vindt u alle soorten shads die u zoekt, van onder andere Lunker City. Zo gaat u de volgende keer dat u op roofvissen gaat vissen, goed voorbereid op pad! Heeft u vragen over bepaalde producten? Onze klantenservice helpt u graag verder. Deze kunt u bereiken via +31 (0)77 35 42 128.

TOON PER PAGINA
TOON PER PAGINA