Shimano Stradic

Een van de bekendere series molens van Shimano is de Stradic. Deze molens zijn beschikbaar in veel verschillende modellen, waardoor u zelf kiest met welke grootte en soort u het fijnst vist. Eén ding staat vast: de molens laten u nooit in de steek dankzij de uitstekende kwaliteit. U bestelt deze Shimano Stradic molens natuurlijk bij Eurotackle!

Shimano: van Stradic molen tot aan fietsventiel

Shimano is een wereldberoemde Japanse organisatie die uitblinkt in het ontwikkelen van materiaal voor twee productgroepen: de hengelsport en de wielersport. Een bijzondere en interessante combinatie. Toch merkt u dat Shimano de twee productgroepen perfect gescheiden weet te houden. Bijvoorbeeld door het feit dat de molens van Shimano, zoals de Stradic-lijn, behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens vindt u in het uitgebreide assortiment van Shimano ook hengels, kleding, lijnen, zonnebrillen en andere accessoires. Met het toebehoren van Shimano gaat u nooit onvoorbereid op pad!

Vind eenvoudig en snel de Shimano Stradic molen die bij u past

Maak gebruik van de filter in onze webshop om op een eenvoudige manier precies de goede molen te vinden die past bij uw wensen. Goede molen gevonden? Voeg deze dan toe aan uw winkelwagen en ga over tot betaling. Hierna zenden wij uw nieuwe spullen zo snel mogelijk naar u toe. Veel visplezier met uw nieuwe Shimano Stradic molen! Nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Spro hengels | Feeder molen | Arca hengelsport