Shimano Ultegra

Schaf de Shimano Ultegra molen aan en haal vissen nog sneller binnen! We hebben verschillende soorten molens, voor iedere visserij hebben we de juiste molen in ons assortiment. In ons gehele assortiment vindt u een brede variatie aan alle benodigdheden in de visserij en hengelsport. Al onze producten zijn van een hoge kwaliteit; daarom bieden wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet 100% tevreden? Dan kunt u de bestelde artikelen binnen 14 dagen kosteloos ruilen of retourneren.

Verschillende soorten Shimano Ultegra molens

We hebben niet alleen een zeer gevarieerd assortiment waarin u alles voor de hengelsport en visserij vindt, we hebben veel verschillende keuzemogelijkheden. Daarom hebben we niet zomaar één Shimano Ultegra molen, maar hebben we er meerdere. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende Ultegra molens:

  • Shimano Ultegra XSD
  • Shimano Ultegra XTD
  • Shimano Ultegra CI4+ XT-B

Ons assortiment

Naast verschillende Shimano Ultegra molens, hebben we ook molens van andere merken. Toegespitst op de soort visserij, vindt u alles wat u nodig heeft. Van slaapzakken tot hengels en van molens tot laarzen. Bent u benieuwd wat de beste keuze voor u is? Dan kunt u voor persoonlijk advies contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)77-3542128. Of kom eens langs in één van onze winkels in Venlo of Roermond om ons gehele assortiment te bekijken!

Ook interessant

Shimano molens | Shimano hengels | Prologic senzora