Spro pluggen

Voor de beste Spro pluggen gaat u natuurlijk naar Eurotackle. Pluggen worden gebruikt als kunstaas en zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. De keuze voor de vorm en kleur wordt gebaseerd op het soort vis waarnaar gevist wordt. De pluggen zien er dan uit als de vis waar de roofvis op jaagt, zodat deze snel zal toehappen. We hebben verschillende soorten Spro pluggen in ons assortiment. Voldoende keuze voor elke soort visserij!

Spro pluggen online bestellen

Spro pluggen kunt u nu gemakkelijk online bestellen bij Eurotackle. In onze overzichtelijke webshop kunt u gemakkelijk een keuze maken uit ons brede en gevarieerde assortiment. Pluggen zakken geluidloos in het water en worden in een regelmatig tempo binnengehaald; dit is het verschil met jerkbaits. We hebben Spro pluggen in één-, twee- of driedelige uitvoeringen. Spro is een kwalitatief hoogwaardig merk met pluggen speciaal voor het roofvissen. Wij kunnen u, dankzij de producten van hoge kwaliteit, een 100% kwaliteitsgarantie bieden. Bent u niet helemaal tevreden met de bestelde producten? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren of ruilen!

In onze winkel

Naast dat u Spro pluggen gemakkelijk online kunt bestellen, veilig online kunt betalen en daarna gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen, kunt u deze ook aanschaffen in een van onze winkels. Wij verwelkomen u graag in Venlo of Roermond en bieden u een passend advies. Ook tijdens het online bestellen kunt u ons raadplegen voor persoonlijk advies. Bel hiervoor naar +31 (0)77-3542128.

Ook interessant

Spro hengelsport | Sonubait | Soft baits