Sticky Baits The Krill Active Shelf Life 5kg

Sticky Baits The Krill Active Shelf Life 5kg

Sticky Baits,KAST12/24,142942

Op voorraad

Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_44185_CFG_142942_0

Omschrijving

Sticky Baits The Krill Active Shelf Life, extra vloeistoffen en poeders gebruikt om het aas te omringen voor nog meer aantrekkingskracht!

De Krill Active werd in 2014 opgericht om de aantrekkingskracht van de boilie te vergroten tijdens Sticky's jaarlijkse uitstapjes naar Lac de St Cassien. Het werd vele jaren geheim gehouden, met batches die in het geheim werden gerold totdat het werd geperfectioneerd en uitgebracht als een product in 2020.

Uniek Krill Boilies met een coating 

Na de ongelooflijke impact op standaard aas, zijn we verheugd om de nieuwe Krill Active Shelf-Life te introduceren, die dezelfde processen ondergaat als de diepvriesversie. Met behulp van speciale machines worden vloeistoffen in het aas gepompt, die vervolgens worden gecombineerd met poeders om een duurzame, maar super oplosbare en aantrekkelijke pasta te maken. Eenmaal ondergedompeld in water breekt deze buitenste coating langzaam af, waardoor er een aantrekkingskracht vrijkomt die die van een standaard boilie ver overtreft. Dankzij ons gebruik van pure vloeistoffen, met een hoog natuurlijk zoutgehalte, zijn onze Krill Active Shelf-Life boilies zo vers als maar mogelijk is, met een minimum aan conserveringsmiddelen, terwijl ze toch bruikbaar blijven en gemakkelijk in te vriezen zijn. Ze zijn de grootste stap voorwaarts in kant-en-klaar aas sinds tientallen jaren!

Verkrijgbare Maten: 

Sticky Baits The Krill Active is verkrijgbaar als shelf life, in de maten 12mm, 16mm, 20mm en 24mm. We hebben ook Tuff Ones in 16mm, 20mm en Wafters in zowel 16 mm als 20 mm om het assortiment aan te vullen. Inhoud verpakking: 5kg 

 

 

  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd