Sticky Manilla Boilies

Sticky Manilla Boilies

Sticky Baits,MS12/MST20,120755

Op voorraad

Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_20806_CFG_120755_0

Omschrijving

Manilla Shelf life Boilies 

Dit assortiment maakt het hele jaar door gebruik van een pinda-eiwit dat exclusief voor Sticky beschikbaar is en dat nog nooit eerder in de aasindustrie is gebruikt. Als je ooit eerder pinda's hebt gebruikt, weten we zeker dat je je bewust bent van hoe verslavend karpers zijn, maar door het hoge vetgehalte was het voorheen alleen mogelijk om ze in kleine hoeveelheden te gebruiken - nu niet meer! Dit revolutionaire ingrediënt is gedeeltelijk ontvet en laat een eindproduct achter dat de karper niet alleen onweerstaanbaar vindt, maar ook alle juiste voedingsstoffen aanvinkt. Zoals bij al ons aas ligt het geheim van Manilla in meer dan één ingrediënt, dus de rest van de mix bestaat uit een complexe combinatie van gemengde melkeiwitten en vogelvoer met een uitzonderlijke staat van dienst.

Manilla Shelf life boilies zijn uitvoerig getest bij karpervissers!

De directe aantrekkingskracht, en de naamgever van het assortiment, komt van een volledig natuurlijk, zuiver Madagaskisch vanille-extract dat niet alleen resulteert in snellere hapjes, maar dat er ook voor zorgt dat je de hele zak zelf wilt eten!

Net als alle Sticky houdbaarheidsbazen ligt dit aas zo dicht mogelijk bij hun diepvries tegenhanger. Er is slechts één verschil tussen de twee mixen, namelijk de toevoeging van een natuurlijk conserveringsmiddel om de houdbaarheid van het aas te verlengen. Dit maakt het aas niet schadelijk, maar wel geschikt voor een bredere klantenkring. Iedereen die al Manilla Freezer Bait gebruikt, weet dat het de moeite waard is om een kilo of twee Manilla Shelf Life in de auto te houden.

Manilla Shelf Life is verkrijgbaar in 12mm, 16mm en 20mm in 1kg zakken of 5kg zakken.

.

  • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd