Van den Eynde Elite Pellets 900g

Van den Eynde Elite Pellets 900g

Van Den Eynde,000084,142788

Op voorraad

Persoonlijk advies? Bel ons!
+31 (0)77 35 42 128
 • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd
 • Gratis verzending vanaf 75,-
 • 14 dagen bedenktijd
 • Ruim  15.000 artikelen op vooraad

Specificaties

SKU SW_43993_CFG_142788_0

Omschrijving

Van den Eynde Elite Pellets 900g, specifiek voor de moderne hengelmethoden en vijvertechnieken

Pellets.... wie gebruikt die tegenwoordig niet?! In navolging van de befaamde Elite-korrel van weleer werd door de firma Van Den Eynde een nieuwe pellet ontwikkeld specifiek voor de moderne hengelmethoden en vijvertechnieken.

 

Bij Van Den Eynde lag de focus op de ontwikkeling van een pellet die naast een ‘all round’ toepasbaarheid ook nog eens heel eenvoudig te bereiden valt en heel gemakkelijk is in gebruik.  

 

En of ze daarin geslaagd zijn!!! Een zinkende pellet die zowel droog, als extruder of zelfs als expander ingezet kan worden, gewoon geniaal! Last but not least kan je de pellets gewoon preparen zonder een pelletpomp te moeten gebruiken!

 

De pellet kreeg daarom al snel een All-in-One-pellet benaming en naargelang de bereidingswijze gaven we extra namen als softie of expander! Even alle kenmerken op een rijtje van deze exclusieve pellets:

 

 • Scheuren niet
 • Blijven goed op de haak
 • Blijven stevig in de bait band
 • Blijven zinken
 • Verbleken niet
 • Pompen is overbodig

 

Door de veelzijdig toepassingen die mogelijk zijn met deze nieuwe VDE ELITE PELLET geven we kort even een overzicht: 

 

Als Expander: gewoon een avond voor het vissen de pellets voldoende ruim onder water zetten op een gekoelde plaats, we rekenen altijd een volume van 1 duim water boven de pellets. Hierbij 3 extra tips!

 

TIP 1: Door het gebruik van bruiswater op de VDE Elite pellet krijg je een reactie op één van de ingrediënten, dit zal ervoor zorgen dat de lucht uit de pellet trekt en zo een ideale expander pellet tevoorschijn komt.

 

TIP 2: Voeg per 50 gram pellets 1 flessendop Liquid booster additief toe bij het water dat je gebruikt voor de pellets. Door de structuur en behandelingswijze laat deze pellet zich ook heel gemakkelijk boosten waardoor elke hengelaar zijn persoonlijke smaak en geurstof kan toevoegen, zowel tijdens als na de bereiding! Zo kan iedereen met een “andere/eigen” pellet aan de waterkant kan komen.

 

Het gamma van de liquid boosters bij Van Den Eynde is zéér ruim waardoor er voor ieder wat wils is: Scopex, Strawberry, Shell Fish, Meat, chicken, Vanille Cream….

 

EXTRA: Je kan ook kiezen om een bereiding te maken op basis van één deel expander en één deel water. Bewaar het geheel in een dichtgedraaide plastic zak tot aan de waterkant!

 

Als Softie-extruder : de avond voor het vissen gewoon even de pellets een tijdje onder water plaatsen, giet ze vervolgens af door een vergiet en laat ze gedurende de nacht zacht worden in een gesloten recipiënt.

 

Als harde pellet in de bait band: Laat de pellets aan de waterkant gedurende 10 minuten weken en giet ze af. Perfect gebruiksklaar in een handomdraai en met gebruik van een Bait Band Tool zo aan je haak!

Door de structuur en behandelingswijze leent deze pellet zich uitstekend voor het ‘boosten’ waardoor elke hengelaar zijn persoonlijke smaak en geurstof kan toevoegen, zowel tijdens als na de bereiding! Zo kan  iedereen met een “andere” pellet aan de waterkant kan komen.

Tot slot

Nog een laatste tip! Gooi na de visdag uw softies niet weg! Gewoon afdekken met vochtig blaadje van de  keukenrol en in de koelkast bewaren voor je eerstvolgende visdag! We wensen jullie veel vis- en vangstplezier toe met deze revolutionaire pellets! 

 • Voor 16.00  besteld, direct verstuurd