Visparaplu

Als u regelmatig gaat vissen, is een visparaplu erg gewenst. We weten allemaal dat het zonnetje in Nederland niet altijd schijnt, waardoor u als liefhebber van de hengelsport vaak te maken krijgt met verschillende weertypen. Laat een regenbui u niet uit de wegslaan en schaf een visparaplu aan bij Eurotackle. Ook tegen harde wind en felle zon biedt een visparaplu uitstekende bescherming.

In allerlei weersomstandigheden heerlijk vissen met een visparaplu

Regen, wind, zon, het komt allemaal voor in het Nederlandse weerbeeld. Ga op ieder moment dat u wilt vissen en neem als het nodig is een visparaplu mee. Deze paraplus zijn vaak groot en verstelbaar.  Aan de bovenkant van de paraplu bevindt zich een scharnierdeel zodat u de paraplu naar de zijkant kunt richten. Zo zit u altijd droog en uit de wind.

Heb uw bestelling de volgende dag in huis

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan visbenodigdheden online. Plaats de gewenste visparaplu in de winkelmand en voltooi uw bestelling. Als u voor 16:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Heeft u ook nog andere viskleding nodig zoals een waadpak of een regenpak? Voor al uw visbenodigdheden kunt u in onze online of fysieke winkel in Roermond of Venlo terecht. In onze winkel staan specialisten voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste product. Bij vragen bereikt u ons ook via +31 (0)77 35 42 128.