Vistent

In een vistent komt u comfortabel de nacht door. Het weerbeeld van Nederland valt vaak niet te voorspellen. Dan schijnt ineens de zon en is het weer heerlijk, waarna een flinke regenbui volgt. Daarom valt het aan te raden om een vistent mee te nemen wanneer u ’s nachts gaat vissen. Kom eens langs bij Eurotackle en laat u adviseren door ervaren specialisten.

Een 100% waterdichte vistent

Een vistent die veel ruimte biedt? Die 100% waterdicht en ademend is? Maar die ook slijtvast is? U vindt het in ons ruime assortiment. Het grootste voordeel? U hoeft voor andere visbenodigdheden niet op een ander adres te zijn. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om de hengelsport uit te oefenen. Van hengels tot kunstaas en van dobbers tot kleding. Met een vistent en andere benodigdheden vangt u met het grootste gemak uw karper.

Breng een bezoek aan onze ruime winkel

Weet u al exact welke vistent u nodig heeft? Dan plaatst u eenvoudig online uw bestelling. Vindt u het lastig om te bepalen welke visbenodigdheden voor u het meest geschikt zijn? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Roermond en Venlo waar onze specialisten voor u klaar staan met deskundig advies. Wilt u vooraf eerst meer informatie ontvangen voordat u onze winkel bezoekt? Bel dan gerust naar +31 (0)77 35 42 128