Waadpak Fox

Een waadpak van het merk Fox is een uitkomst voor veel vissers. Een waadpak is een handig hulpmiddel voor allerlei vissers, doordat u onder allerlei weersomstandigheden heerlijk warm en droog blijft. Ook als u in het water staat, blijft u warm. Het is om deze reden van groot belang dat het waadpak perfect past. Kom langs bij Eurotackle in Roermond of Venlo en ontvang deskundig advies.

Een comfortabel waadpak van het toonaangevende merk Fox

Een Fox waadpak staat bekend om het lichtgewicht materiaal. Ideaal wanneer u als visser veel gebruikmaakt van uw waadpak. Daarnaast is het Fox waadpak door het lichte materiaal geschikt voor gebruik in de warmere zomermaanden. Om tijdens het vissen heerlijk warm en droog te blijven is het belangrijk dat het pak goed past. Het pak is in verschillende maten verkrijgbaar en u maakt het pak volledig op maat met de verstelbare, elastische bretels met snelsluitingen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bent u naast een Fox waadpak ook nog op zoek naar andere visbenodigdheden of kleding zoals een regenpak of laarzen? U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Bestel eenvoudig online voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al. Koopt u liever uw benodigdheden in een fysieke winkel? U bent van harte welkom in onze winkel in Roermond of Venlo. Heeft u vooraf vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Bel dan gerust naar +31 (0)77 35 42 128.