Waadpak Spro

Voor diverse takken van de hengelsport is een waadpak van het merk Spro gewenst. Dit hengelsportmerk biedt een uitgebreid assortiment aan voor de visserij zoals kleding, hengels en meer. Het is belangrijk dat een waadpak comfortabel zit en exact past. Doordat de SPRO waadpakken licht van gewicht, comfortabel en in verschillende maten verkrijgbaar zijn, weet u zeker dat u met dit merk een goed waadpak binnenhaalt. Dit waadpak bestelt u eenvoudig online in de webshop van Eurotackle.

Ervaar het gemak van een waadpak van het bekende merk Spro

Een waadpak is onmisbaar voor iedere visser. Een waadpak moet comfortabel zitten en de juiste bescherming bieden. Dit biedt een Sprowaadpak u. De naden zijn afgedicht voor extra bescherming en het waadpak is voorzien van handige opbergvakken. Daarnaast zijn de laarzen gemaakt van rubber met een ingebouwde stalen schacht in de tussenzool voor extra bescherming.

Bestel eenvoudig online of kom langs in de winkel

Koopt u graag een Sprowaadpak online? Bekijk dan een ons uitgebreide aanbod en bestel datgene dat u nodig heeft. Bestelt u voor 16.00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Bekijkt u liever eerst met eigen ogen het waadpak voordat u het koopt? Dan bent u van harte welkom in onze winkels in Venlo en Roermond. Als u naast een waadpak nog andere kleding nodig heeft, bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Als u vooraf nog vragen heeft of meer informatie wilt, bereikt u ons op +31 (0)77 35 42 128.