Leefnetten

Leefnetten

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Als liefhebber van de hengelsport, mogen leefnetten niet in uw uitrusting ontbreken. Een leefnet is een langwerpig net geschikt om uw gevangen witvis tijdelijk in te bewaren. Met dit net heeft u direct inzicht in de hoeveelheid vis die u die dag heeft gevangen. Leefnetten zijn er in diverse soorten en maten. Laat u adviseren door de specialisten van Eurotackle bij de aanschaf van uw leefnet.

Lees meer/minder

Vind de leefnetten die voor uw visserij het meest geschikt zijn

Welk leefnet is voor uw toepassing het meest geschikt? Er zijn namelijk diverse leefnetten, bijvoorbeeld rond en rechthoekig. In ieder geval is belangrijk dat het leefnet zeker niet te klein is. Met het welzijn van de vis in het achterhoofd kunt u beter een groot leefnet aanschaffen. Zo heeft de vis voldoende ruimte om te bewegen tijden het verblijf in het leefnet.

Ontvang deskundig advies

Kunt u wel advies gebruiken bij het vinden van het geschikte leefnet? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Venlo of Roermond waar onze specialisten voor u klaar staan om u te helpen in uw zoektocht. Ook kunt u online het aanbod leefnetten bekijken. Weet u al wel welk leefnet u wilt aanschaffenof heeft u andere benodigdheden of kleding van gerenommeerde merken nodig? Bestel dan eenvoudig online, waarna u het leefnet snel in huis heeft. Bij vragen of meer informatie bereikt u ons op +31 (0)77 35 42 128.