Big pit molen

Een Big Pit molen is ideaal wanneer u houdt van verre worpen en daarbij veel lijncapaciteit nodig heeft. Het is de perfecte uitrusting voor het vissen op grote afstanden en diepere wateren. In het ruime assortiment van Eurotackle vindt u meerdere modellen en soorten. Bestel uw nieuwe Big Pit molen en maak er zo snel mogelijk gebruik van!

Welke Big Pit molen past bij u?

In ons assortiment bieden wij Big Pit molens van meerdere merken aan, zoals Spro, Mitchell en Shimano. U vindt de molens in verschillende modellen, kleuren en groottes. Voor u een nieuwe molen aanschaft, let u op de volgende zaken:

  • Werpt u uw lijnen of vaart u deze uit?
  • Op welke afstanden vist u?
  • Heeft u veel of weinig lijncapaciteit nodig?
  • Is het startoog van uw huidige hengel groot genoeg voor een Big Pit molen?

Vindt u het lastig om antwoord te geven op bovenstaande vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar en helpt u graag verder bij het kiezen van de juiste Big Pit molen.

Shop veilig met het Webshop Keurmerk

Zoals u misschien heeft gezien, zijn wij gecertificeerd met het Webshop Keurmerk. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Wat betekent dit voor u? Om te beginnen is onze webshop gekeurd en voldoet altijd een de nieuwste Europese wetgeving. Daarnaast heeft u bij iedere bestelling 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U kunt dus met een veilig gevoel uw nieuwe bestelling plaatsen! Weet u al voor welke Big Pit molen u gaat? Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u ons bereiken via +31 (0)77 35 42 128.

Ook interessant

Shimano stradic | Spro hengels | Feeder molen