Boilies kopen

Boilies voor het karpervissen kunt u direct kopen bij Eurotackle. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan in boilies in vele verschillende merken en smaken. Tegenwoordig worden veel extra ingrediënten en smaakstoffen toegevoegd aan boilies, zodat u karpers nog sterker kunt aantrekken. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons aan het goede adres bent en zal slagen in het kopen van karperaas. U kunt bij ons in de webshop de boilies kopen of kom langs bij één van onze winkels. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Boilies kopen: ons ruime assortiment per seizoen

U kunt bij ons boilies in veel soorten, maten en smaken bestellen. Voor elk seizoen bieden wij een veelzijdig assortiment in boilies! Wanneer u in de winter of de lente gaat karpervissen, kunt u het beste de zoete boilies kopen. Dit karperaas heeft vaker een lagere voedingswaarde, zodat vissen niet worden verzadigd. In de zomer maakt het niet uit welk karperaas u gebruikt bij het vissen. In de herfst daarentegen kunt u het beste voor voedzame boilies kiezen, omdat karpers dan graag weer op gewicht komen voor de naderende winter.

Bestel direct uw boilies of kom langs

U kunt direct in onze webshop boilies kopen. Indien u voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling direct verstuurd. U kunt ook langskomen in één van onze fysieke winkels in Venlo of Roermond. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)77-3542128. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ook interessant

Prologic hengelsport | Power pro lijn | Matrix hengelsport