Power Pro lijn

Bestel de extreem sterke Power Pro lijn online bij Eurotackle! Onze webshop is namelijk uitermate overzichtelijk, zodat u snel vindt waar u naar op zoek bent. U kunt hier gemakkelijk en veilig online betalen. Heeft u een bestelling van meer dan 75 euro? Dan verzenden wij uw bestelling gratis en wordt deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Bestel dus snel in onze webshop!

Power Pro lijn: een exceptioneel sterke lijn

Bent u op zoek naar een goede, nieuwe vislijn? Kies van voor de Power Pro lijn. Deze lijn heeft een kleine diameter maar is ongelooflijk sterk. Deze windt zich gemakkelijk om de molen en rekt niet uit. Ook is deze lijn erg eenvoudig te knopen en blijven deze knopen dan ook goed zitten. Daarnaast gaat deze erg lang mee, ook niet onbelangrijk. We hebben drie verschillende Power Pro lijnen in ons assortiment:

  • Power Pro 135m Moss Green;
  • Power Pro 135m Yellow;
  • Power Pro Super 8 Slick Aqua Green (per 100 meter verkrijgbaar).

De beste kwaliteit

Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Daarom bieden wij u ook de Power Pro lijn; deze is van een erg hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het bestelde product, dan kunt u deze binnen twee weken retourneren of ruilen. Wij adviseren u ook graag, bel hiervoor naar +31 (0)77-3542128. Bestel dus nu gemakkelijk online!

Ook interessant

Matrix hengelsport | Kunstaas kopen | Korda subline