Kunstaas kopen

Eurotackle is uw leverancier wanneer u spinners, jerkbaits, shads en ander kunstaas wilt kopen. Wij zijn experts op het gebied van hengelsport en wij staan altijd klaar om u te helpen bij het vangen van de juiste vis. Wij hebben een breed assortiment als het neerkomt op kunstaas. Met het juiste aas haalt u binnen een mum van tijd een vis boven water. U kunt het eenvoudig bestellen in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels waar wij u kunnen adviseren over welk kunstaas bij u past.

Effectief vissen wanneer u kiest om shads te kopen

Van de twee soorten softbaits lijken shads het meest op levensechte kleine visjes. Met dit kunstaas zult u gegarandeerd veel vis vangen. Een vis zal minder snel een schrikreactie krijgen, omdat shads gemaakt zijn van zacht materiaal. Voor het vangen van een baars kunt u shads kopen van 10 centimeter. Wanneer u graag snoekbaarzen wilt vangen, kunt u het beste kiezen voor die van zo’n 12 centimeter. Voor het vangen van een snoek kunt u de echt grote shads kopen tot een grootte van 25 centimeter.

Snoeken vangen bij het kopen van jerkbaits

Jerkbait is een veel gebruikt kunstaas wanneer er wordt gevist op snoeken, baarzen en snoekbaarzen. Indien u ervoor kiest om jerkbaits te kopen, moet u weten dat het een sport op zich is. Dit komt doordat de jerkbait geen zwemlip heeft en u zelf met de hengel van links naar rechts moet bewegen. Het is een ware uitdaging, maar u bent zeker van resultaat!

Voor vissen in ondiepe wateren kunt u spinners kopen

Indien u op zoek bent naar kunstaas voor het vissen in ondiep water, kunt u het beste spinners kopen. Dit kunstaas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, gewichten en maten. Zwaardere spinners kunt u het beste kopen voor stromende wateren en lichtere spinners kiest u voor het vissen in polderwater, visvijvers, sloten enzovoort.

Bestel nu je kunstaas

Het kopen van shads, jerkbaits, spinners en ander kunstaas was nog nooit zo gemakkelijk. Binnen enkele stappen plaatst u uw order en wanneer u vóór 16:00 uur bestelt, wordt uw kunstaas dezelfde dag nog verstuurd. U kunt ook langskomen bij een van onze fysieke winkels in Venlo en Roermond. Indien u vragen hebt of advies nodig heeft, mag u gerust bellen naar het telefoonnummer +31 (0)77-3542128.

Ook interessant

Korda subline | Korda hengelsport | Karperhengels